Drew Barrymore oleks zombie-sarja võtetel äärepealt hukka saanud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
(FILES) Drew Barrymore, a cast member in the film "Music and Lyrics", arrives for the film's premier 07 February 2007 in Los Angeles, California.  Former child star and "Charlie's Angels" actress Drew Barrymore has been named top of People magazine's annual "Most Beautiful" list, 25 April 2007.     AFP PHOTO
(FILES) Drew Barrymore, a cast member in the film "Music and Lyrics", arrives for the film's premier 07 February 2007 in Los Angeles, California. Former child star and "Charlie's Angels" actress Drew Barrymore has been named top of People magazine's annual "Most Beautiful" list, 25 April 2007. AFP PHOTO Foto: ROBYN BECK/AFP

Hollywoodi näitlejanna Drew Barrymore tunnistas, et ta oleks äärepealt sarja «Santa Clarita Diet» võtetel surma saanud.

41-aastame mäitlejanna pidi Netflixi zombie-sarja jaoks meesterahvale selga hüppama, aga sattus hoopis haiglasse, kuna lõi pea vastu betooni ära.

«Näitleja oli laia kehaehitusega mees ja Drew ei saavutanud head haaret,» rääkis sarja looja Victor Fresco, et mees sai küll ta jalgadest kinni nii, et naine maha libisedes pea ära lõi. «Ma mõtlesin, et selge pilt, me tapsime Drew Barrymore'i ära.»

«See oli fuc*ing hirmutav. See oli väga tõsine. Mul ei ole kunagi elus sellist tunnet olnud,» lisas Drew väljaandele Us Weekly.

Haiglas tehtud näitlejannale põhjalikud uuringud ning mõneks ajaks said võtted pausi, sest staar pidi kukkumisest taastuma.

«Tagasitulek oli väga hirmus. Kõik olid väga pinges. Aga ma armastan seda, et see grupp inimesi, kes ei ole küll mu pere, tuleb kokku ja hoolib minu heaolust. See oli ilus moment, kui sa näed inimestes head,» tunnistas Drew.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles