Esmakordselt rahvusvahelise žüriiga Erki Moeshow kollektsioonide esitamise tähtaeg on kuu aja pärast

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võitjaks osutus kollektsioon "Leg godt"! Mariliis Niine. ERKI Moeshow 2016.
Võitjaks osutus kollektsioon "Leg godt"! Mariliis Niine. ERKI Moeshow 2016. Foto: Viktor Burkivski

Baltikumi suurim ning ainulaadne moe- ja disainitudengitele ning noortele disaineritele suunatud ERKI moeshow tähistab 27.mail 2017 oma 30ndat juubelit. Kollektsioonide kavandeid saab esitada kuni 16.märts 2017.

Konkursile on oodatud kandideerima vähemalt 18-aastased ning mitte rohkem kui kolm aastat tagasi kõrgkooli lõpetanud disainerid. Nii eel- kui lõppžürii on esimest korda rahvusvaheline. Teiste seas kuuluvad žüriisse Giovanni Ottonello - Euroopa Disaini Instituudi kunstiline juht ning arhitekt ja disainer, kes on töötanud toidudisainerina Milaano Fashion Weekil ning konsuldadina brändidele nagu Hugo Boss ja Lancia; Basia Szkutnicka - Hong Kongi Tehnikaülikooli professor ja tõeline talendikütt, kes annab pidevalt loenguid mainekates ülikoolides üle maailma, Roberta Einer - üks edukamaid Eesti moedisainereid, kes on oma kollektsiooni esitlenud London Fashion Weekil ning müüb tänaseks oma tooteid Aasia turul ning Ameerika luksuskaubamajades.

Tallinn Fashion Week - Hõbenõela võitis Roberta Eineri kollektsioon
Tallinn Fashion Week - Hõbenõela võitis Roberta Eineri kollektsioon Foto: Erlend Štaub

ERKI Moeshow auhinnafondi kuuluvad Abhakani Loomestipendium summas 1000 eurot ning osalemine mainekas St.Martensi suvekoolis Londonis.

Erki Moeshow näitus
Erki Moeshow näitus Foto: Toni Läänsalu

Edasipääsenud disainerite ning kollektsioonide nimed avalikustatakse ERKI kodulehel 21.märtsil.

Kollektsiooni esitamise tingimused on üleval ERKI koduleheküljel.

ERKI Mowshow Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles