Inim-Barbiel uus hobi: sägade suguelundid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inim-Barbie ahk Powerlifting Barbie
Inim-Barbie ahk Powerlifting Barbie Foto: Powerlifting Barbie

Eesti inim-Barbieks tituleeritud Anne Smith, kes viimasel ajal pigem tagasihoidlikku joont hoiab, enam huuli ei suurenda ja kõik kunstküüned-juuksed eemaldanud on ja pealinna melu asemel rahulikult Pärnus elab, postitas laupäeval oma Facebooki naljaka teate.

Foto: Instagram

«Et mis ma laup õhtul teen, uurin sägade suguelundeid,» naljatles ta. Aga just nii oligi. Mõni aeg tagasi ostis ta endale akvaariumi ja kaks kala.

«Minu kiskjad, Jüri ja Vunts. Jüri on veidike suurem, paras eputis ja algusest peale julgem olnud. Vunts on tagasihoidlik ning pigem kannul sörkija. Mõlemad armastavad peamiselt pardifileed, kanajalgu krõmpsutada, veise südameid ja elusat sööta. Halvemal juhul söövad ka peale pikka mõtlemist kalatoitu,» kirjeldas Anne veebruari alguses.

Nüüd aga selgus, et tal ei ole mitte Jüri ja Vunts, vaid Jürist sai Mari. «Vunts on nüüd tussuga, jah,» kinnitas Anne pärast vaatluse lõppu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles