Maria Avdjuško: me ei ela Kris Taskaga koos ja kõik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KINO; TALLINN, EESTI, 04DEC09.
MARIA AVDJUSHKO ja KRIS TASKA.
NB! Arteri persoonilugu.
th/Foto TOOMAS HUIK/POSTIMEES
KINO; TALLINN, EESTI, 04DEC09. MARIA AVDJUSHKO ja KRIS TASKA. NB! Arteri persoonilugu. th/Foto TOOMAS HUIK/POSTIMEES Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Näitleja Mario Avdjuško tunnistas, et nad ei ela aasta algusest Kris Taskaga koos.

«Üksteisele seatakse suuri nõudmisi ja ühel hetkel ei jõua neid täita, ei jaksa lihtsalt enam. Mina leian, et tore on, kui inimestel lastakse vahetevahel ka niisama olla, » ütleb Maria Avdjuško ajakirjale Naised.

«Ma olen olnud temaga aastaid ja aastaid õnnelik, aga praegune hetkeseis on jah selline, et me ei ela aasta algusest koos. Kuidas see edasi läheb või mis meie vahel juhtub, seda ei kavatse ei mina ega Kris kommenteerida, sest see pole teiste asi. Ma lihtsalt ütlen, et jah, me ei ela koos ja kõik, » ütles  Avdjuško.

«Otsustasime, et võtame aja maha, sest ühel hetkel muutus meie elu selliseks halliks ja kurvaks. See ei vähenda minu lugupidamist Krisi vastu. Ma pean teda suurepäraseks meheks, oma lähedaseks sõbraks ja väga heaks laste isaks nüüd ja edaspidi.»

«Peamine põhjus on see, et me olime lihtsalt liiga üksi ja tegime koos ühte asja. Siis sa ühel päeval näedki ainult projekti ja inimene oma rõõmudega ja muredega su kõrval ei ole enam oluline. Viimased aastad on olnud väga pingelised ja mitte ainult meie jaoks. Minu närvid ei pidanud lihtsalt vastu,» räägib Avdjuško.

Avdjuško ja Taska on olnud koos viisteist aastat. Paaril on kaks last – Albert (14) ja Adele (9).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles