TÄNA! Harukordne võimalus: treeni koos Jaan Kirsipuuga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Kirsipuu.
Jaan Kirsipuu. Foto: Margus Ansu

Täna, 11. veebruaril kell 11.00-13.15, on terviseradade kuu «Vabariigi terviseks!» raames kõigil huvilistel võimalus teha üldfüüsiline trenn Nõmme Tervisespordikeskuses koos Jaan Kirsipuu ja treener Kert Martmaga.

Tegemist on klassikalise jalgratturite hooajaks ettevalmistava treeninguga, kus põhirõhk on üldfüüsilise jõubaasi loomisel ning kere tugilihaskonna arendamisel.

Treeningu ajakava:

11:00 - treeningu algus: sissejuhatav jutt treeningusse

11:05 - soojendusjooks

11:20 - harjutused treppidel (teeme tavaliselt neid tund kuni poolteist)

12:45 - harjutused jõusaalis - võib seekord näite korras teha treppe väga lühidalt ja kohe liikuda jõusaali - nii öelda demo versioon trennist. Treeningu kokkuvõte ja analüüs.

Tasuta avatud treeninguid toimub terviseradade kuu vältel üle Eesti. Täna kell 12.00 toimub avatud treening veel suusahuvilistele Järvamaal Valgehobusemäel, kus kogenud harrastussuusataja Taivo Kitsing viib läbi klassikalise tehnika suusatreeningu algajatele. Homme, 12. veebruari keskpäeval toimub Kõrvemaal trenn sealsetest metsadest pärit Tanel Aderi juhendamisel. 

Terviseradade kuu ühistreeningud on tasuta ning igaüks on teretulnud.

Terviseradade kuu «Vabariigi terviseks!» toimub Sihtasutuse Eesti Terviserajad, Eesti Olümpiakomitee ja Ühenduse Sport Kõigile koostöös.

Lähemalt saab lugeda SIIT ja SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles