Võsa Pets vaatleb Eesti elu täna esoteerikute ja tehnokraatide pilgu läbi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsa Pets tegi pesumasinaõlut
Võsa Pets tegi pesumasinaõlut Foto: «Reporter» / Kanal 2

Endine populaarne krimireporter ja riigikogulane Peeter Võsa aka Võsa Pets on avalikkuse eest pikalt varjus olnud, miks?

Foto: «Reporter» / Kanal 2

Peeter pajatab Naistelehe veergudel, et avalikkuse tähelepanu eest kõrvale hoidmises on olnud omad isiklikud põhjused, kuid leiab täna, et elu on pidevas muutumises ja sellega tuleb temalgi kaasa minna või vastuvoolu ujuda.

Võsa Pets: Mina olen üritanud kaldale pääseda ja asuda vaatlema, kuidas teised ujuvad. Tegelen hetkel ühe heategevusorganisatsiooniga ja minu uus saade Tallinna TVs on samuti osa selle tegemistest.

Vahepeal aga tegelesin iseendaga. Oleksin tahtnud veel veidi enda jaoks aega saada, aga asjaolud on kujunenud selliseks, nagu need on. Kukeaasta toob kaasa oma tempo ja see dikteerib kõike.

Peeter on kutsunud oma Tallinna TV saatesse «Maagiline maailm» kokku Eesti tähtsamad nõiad

Võsa Pets: Tegemist on saatega, kus meie oma meediumid on meie ees ja rahvas saab neid küsitleda. Samuti saab Eesti rahvas end kurssi viia uute vaimsete õpetustega või hoopiski senistele kinnitust leida.

Kes aga peaksid Peetri arvates tema saadet kindlasti vaatama?

Võsa Pets: Põhiliselt Naistelehe lugejad, Kroonika ja Õhtulehe omad ka...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles