Näitusmüük ja moeetendus «Salaaed»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitusmüük ja moeetendus “Salaaed”
näitab Tallinna loomeinkubaatori tegemisi ja moeloomingut
Näitusmüük ja moeetendus “Salaaed” näitab Tallinna loomeinkubaatori tegemisi ja moeloomingut Foto: Loomeinkubaator

Näitusmüük ja moeetendus «Salaaed» näitab 11. märtsil Tallinna loomeinkubaatori tegemisi ja moeloomingut.
 

Reedel, 11. märtsil toimub Viru Keskuse aatriumis rahvusvaheline näitusmüük «Salaaed» , kus oma tooteid ja teenuseid tutvustab ligi kolmkümmend väikeettevõtet Eestist, Lätist ja Soomest.

Päeva kulminatsioonina algab kell 19 Loomeinkubaatori moedisainerite kevadine lennukas moeshow, kus oma uusimaid kollektsioone esitlevad kokku viis moekunstnikku - Lilli Jahilo, Liina Stein, Kalle Aasamäe, Xenia Joost ja Jaana Varkki. Muusikalise poole pealt lööb kaasa Jana Kask.

Etenduse «Salaaed» liikuvatel eskalaatoritel lavastab Zenja Fokin, uusimaid kevadtrende näitab meigifirma MÄC ja soengud meisterdab Salon+. Soengute ja meikide tegemist on huvilistel võimalus ka päeva jooksul kohapeal jälgida.

«Näitusmüügi kandev teema «Salaaed» ongi inspireeritud sellestsamast ideest – tuua oma tooted «salajasest aiast», kus neid hoolega kasvatatakse, peidust välja, laiema avalikkuse ette,» sõnas ESA juhatuse liige Anu Lõhmus.

ÜRITUS ON TASUTA!


 

ESA Tallinna Loomeinkubaator

2009. aastal avatud Tallinna Loomeinkubaator on üks kolmest Ettevõtluse Toetamise ja Krediidi Haldamise Sihtasutuse (ESA)
juhitavast inkubaatorist. Loomeinkubaator on loodud loomemajanduse valdkonnas tegutsevate ettevõtetele nende arengu ja kasvu toetuseks.

Alustavaid loomeettevõtteid ühendavasse Loomeinkubaatorisse kuuluvad aktiivsed ja toimekad moedisainerid, klaasikunstnikud, juveliirid, sisearhitektid ning paljud teised loomevaldkonnas tegutsejad.

Tallinna Loomeinkubaator tunnistati globaalsel Best Science Based Incubator 2010 konkursil auhinnalise teise koha võitjaks.



 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles