Elu24 loosis! Fännipileti võitjad legendaarse Status Quo kontserdile on selgunud (7)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rokkbänd Status Quo
Rokkbänd Status Quo Foto: Promopilt

18. aprillil on Eestis viimast korda võimalus näha legendaarset Status Quo-d rokkbändina. Üle 40 aasta tegutsenud artist võtab ette viimase tuuri elektrilise staarina. Edaspidi saab Status Quot näha vaid akustilises versioonis.

Nordea Kontserdimajas esinev Status Quo väisas viimati Eestit kümme aastat tagasi esinedes Haapsalus 10 000-pealisele publikule. Rokklegend on karismaatilise artistina ja kümnete hittlugudega üks enim nõutud live-bände.

«The Last Night Of The Electrics» tuur paneb punkti rokkansambli elektrikitarridega kontsertide ajastule. Bänd ise on öelnud, et kui nad veel esinevad, siis ainult lihtsamas akustilises versioonis. Eestisse võetakse kaasa kogu heli- ja valguspark, millega üle Euroopa tuuritatakse. 

Elu24 loosis välja kaks kutset fännitsooni lava ette! Palju õnne Erika Tarme ja Erkki Evart! Teie piletid ootavad teid Tallinnas Maakri 23a vastuvõtulauas!

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles