Hääleta Outloudz rahva lemmikuks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2011 proov
Eesti Laul 2011 proov Foto: Jelena Rudi

Outloudz valiti kahe looga International Songwriting Competition 2010 finaali. Lauluvõistlusel selgitatakse välja ka rahva lemmik.



Outloudzi poolt saab hääle anda «People’s Voice» aadressil (www.sonicbids.com/voting)!

Outloudzi laulud «It Was You» ja «I Wanna Meet Bob Dylan» on valitud välja enam kui 15 000 osaleja seast üle maailma. Tuhandete lugude seast pääses edasi viisteist finalisti. Ühtegi artisti Soomest, Lätist ega Leedust edasi ei pääsenud.

Outloudzi laule hakkavad hindama sellised maailmanimed nagu Rihanna, Peter Gabriel, Jerry Lee Lewis, Kings Of Leon, Tom Waits, Timbaland, Robbie Williams, DJ Tiesto jpt. Lisaks maailmakuulsatele muusikutele kuuluvad žüriisse mitmed muusikaettevõtjad ja plaadifirmade esindajad. Lauluvõistluse võitjad selguvad aprillis.

Antud lauluvõistlust on korraldatud 2002. aastast ning aasta-aastalt kuulub žüriisse järjest muljetavaldavam nimekiri muusikamaailma suurtest tegijatest.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles