Video! Redbulli trikiratturid Dan Doyle ja Corey Bohan peavad tänavust Simple Sessionit läbi aegade parimaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Simple Session on seks korraks läbi. Redbulli all võistlevad trikiratturid Corey Bohan ja Dan Doyle, kes seekord olid üritusel küll pealtvaatajate rollis, kiidavad Simple Session 2017 võistlust läbi aegade õnnestunuimaks.

Dan Doyle: Tänavune Simple Session oli võrratu! Kõik osalejad esindasid oma kodumaad suurepäraselt ja sponsorid võivad samuti rahule jääda. Näha, et ka kõik osalejad nautisid üritust täiel rinnal, žüriiliikmed samuti ning loomulikult ka pealtvaatajad olid sillas. 

Corey Bohan: Mina vaatasin ka seekord kõiki võistlusi ja tõesti oli näha, et osalejad nautisid siinset atmosfääri vägagi.

Dan Doyle: Simple Sessionist on välja kujunenud maailmas vägagi arvestatav rahvusvaheline võistlus. Iga rulataja või BMX`i sõitja soovib siia võistlema tulla. Ja mitte ainult võistlema, kindlasti osa saama ka teie vägevast ööelust.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles