Räppar Arop Beebilõusta röövikatsest: meil kõigil on omad tõusud ja mõõnad, päevad ja ööd

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile kell 12.30 sai häirekeskus teate, et Tallinnas Tööstuse tänaval ähvardati kaupluse müüjat noaga ja üritati kassast raha röövida. Selgus, et tegemist on Andrus Elbinguga, keda tuntakse artistinimega Beebilõust. Uudist kommenteeris ka tema sõber, räppar Uku Arop, kes pühendas mehele postituse sotsiaalmeedias.

"Tänase šokkuudise varjus tahan öelda vaid seda, et meil kõigil on omad tõusud ja mõõnad, päevad ja ööd," kirjutas räppar Arop Instagramis. 

Uku Arop tunnistas, et sõbrana on see talle suur löök ja segadusttekitav moment. "Me kaotame end alati selles segases maailmas aga tähtis on me leiaks ennast selles pimeduses... igapäev ... mis iganes deemonitega sa sel hetkel võitlesid vennas ma loodan, et sa võidad neid deemoneid. Your bro."

Beebilõusta röövikatses keegi viga ei saanud ja politseinikud pidasid ta kahtlustatavana kinni. Tal tuvastati keskmine alkoholijoove. Rööv leidis aset Tööstuse tänaval asuvas Salme poes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles