Kerli: muusikatööstuses käib siiani palju läbi voodi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Muusikaauhinnad 2017 gala järelpidu.
Kerli Kõiv pimestas erilise soenguga
Eesti Muusikaauhinnad 2017 gala järelpidu. Kerli Kõiv pimestas erilise soenguga Foto: Viktor Burkivski

Kerli räägib tänases «Hommik Anuga» saates sellest, milline võib olla muusikatööstuse mõju nõrgema närvikavaga inimestele ning kuhu ta iseendaga nüüdseks jõudnud on.

Plaadifirmad on Kerli sõnul valmis minema nii kaugele, et artistile on ostetud isegi kunstrinnad ning tihti käib karjääriredelil ronimine läbi voodi: «Selline šovinism on seal». Kerli arvates võib muusikatööstus mõnele nõrgemale karakterile ka vaimset kahju tekitada.

Ise Kerli hitte enam kirjutada ei taha: «Mõtlesin, et kirjutan nüüd ühe täiesti mõttetu laulu («Raindrops»), mis ei tähenda mitte midagi ja loomulikult oli sellel Spotifys 20 miljonit kuulajat,» naeris Kerli ning tunnistas, et tegeleb nüüd vaid südameasjadega.

Kerli nimetab end nüüd maanaiseks, kes hindab rohkem loodust, pere, eneseväärikust ja armastust: «Mida rohkem ma olen näinud, katsunud ja maitsnud neid asju, mida nii väga kogeda tahtsin, seda rohkem olen aru saanud, et väga palju sellest ei ole pärisasjad».

Kuula videokatkendit Menust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles