Simple Sessioni finalistid teada: mitte ükski eestlane finaali ei pääsenud (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simple Session 2017 BMX-i kvalifikatsioonid.
Simple Session 2017 BMX-i kvalifikatsioonid. Foto: Sander Ilvest

Eile toimusid Tallinnas Saku Suurhallis Simple Session 17 kvalifikatsioonid, mis selgitasid välja need 12 rulatajat ja 20 BMX-ratturit, kes homme kell 13 algavates rula- ja kell 18 algavates BMX-finaalides võistlema hakkavad. 

Rulasõidus suunduvad homsetesse finaalidesse favoriitidena paremusjärjestuses Aurelien Giraud FRA, Chase Webb USA ja Vincent Milou FRA. BMX tänavasõidus Garrett Reynolds USA, Reed Stark USA ja Devon Smillie USA ning BMX pargisõidus Kevin Peraza MEX, Jack Clark GBR ning Daniel Dhers VEN. 

Eestlastest sel korral keegi finaali ei pääsenud. Rulasõidus võistles kvalifikatsioonides 14 eestlast, kellest parima tulemuse ehk üldarvestuses 26. koha saavutas Kristo Õismets. BMX tänavasõidus tuli parimaks 33. koha saavutanud Enrico Orobko. BMX pargisõidus tegi parima Eesti võistlejate soorituse 18. kohale tulnud Roomet Säälik.

Rulasõidu Eesti võistlejate kohad:

26. Kristo Õismets

29. Aleksandr Tubin

37. Meelis Erm

39. Rain Lindemann

43. Andris Kaldvee

44. Kristjan Eier

49. Kristjan Prik

50. Toomas Seppänen

52. Jarmo Kangro

54. Romario Siimer

55. Marko Padernik

56. Artur Raag

57. Dimitri Igolkin 

60. Nils-Erik Vesberg

BMX street Eesti võistlejate kohad:

37. kohal Silver Soonik 

44. kohal Rene Perzinski

50. kohal Taavi Tarmas

BMX park Eesti võistlejate kohad:

29. Talis Viirpalu

31. Sander Saard

36. Kristen Põder

37. Arto Arukuusk

BMX street ehk tänavasõidu kvalifikatsioonides osales 54 BMX-ratturit, BMX pargisõidus 42, rulasõidus võttis kvalifikatsioonidest osa 63 võistlejat – kokku 159 võistlejat 32st riigist.

Lisaks rulatajatele ja BMX-ratturitele saab pühapäeva hommikul Saku Suurhallis näha ka Eestis viimastel aastatel tõusujoones populaarsust kogunud tõukerattasõidu tipptegijate demosõite.

Ajakava ning võistlejate nimekirjad SIIT.

Detailseid võistlustulemusi, finaalide stardiliste ning jooksvaid finaalide skoore saab vaadata SIIT.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles