Ekstra lõbusas «Rooside sõjas» võidutsesid Aavikud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perekond Noormets saates «Rooside sõda»
Perekond Noormets saates «Rooside sõda» Foto: Kanal 2

Reedeõhtuses Kanal 2 peremängus «Rooside sõda» pidasid duelli perekonnad Aavik ja Noormets, hiljem ühines mänguga laulja Tarvo Krall ja ansambel L'Dorado.

Aavikute hulka kuulusid Argo, Jaana, Eda ja Aet ning Noormetsade eest võistlesid Annes, Eve, Alar ja Meeli.

Algatuseks paluti nimetada Eesti näitleja, kelle nali ajab naerma. Annese pakutud Eino Baskin oli tabelis olemas ning tema pere sai vastamisega alustada. Nad arvasid ära neli vastust kuuest ning järg läks vastastele, kes aga õiget näitlejat ei pakkunud. Esimesed 72 punkti said seega Noormetsad.

Järgmiseks küsiti midagi, mida saab ületada. Noormetsad arvasid taas peaaegu kõik vastused ära ja kuna vastased panid mööda, said punktid taas endale. Skoor oli nüüd 128:0 Noormetsade kasuks.

Kolmandas küsimuses paluti nimetada putukas, kes ei oska lennata. Aavikud arvasid ära populaarseima vastuse, sipelga, ning teenisid oma esimesed 136 punkti.

Neljandaks paluti nimetada midagi, mida inimesed laenavad ja unustavad tagastada. Meeli arvas ära popima vastuse, milleks oli raha, kuid rohkem nad ei teadnud. Aavikud pakkusid raamatut, mis oli populaarsuselt teine vastus ning võitsid 340 punktiga esimese saateosa.

Lõpumängus osalesid Jaana ja Eda, kuid neil ei õnnestunud vajalikku 200 punkti kätte saada.

Saate teises osas ühines mänguga ansambel L'Dorado koosseisus Tarvo, Andres, Mart ja Anneli.

Esimene küsimus tahtis teada ametit, milles töötab palju mehi. Vastamisjärje said Aavikud, kui neist jäi kolm vastust lauale ja 39 punkti napsas ära L'Dorado. Populaarseimat vastust, ehitajat, ei pakkunud keegi.

Teiseks sooviti teada elusolendit, kes on libe. Andres pakkus kohe populaarseima vastuse, kala. Nad ei suutnud ära arvata ühte vastust ning Aavikud pakkusid hüljest, mis oli õige. Aavikud läksid seega 85 punktiga juhtima.

Kolmandaks paluti nimetada, millise asja kaotamisel oleksid nõus leiutasu maksma. Popim vastus oli rahakott, mille arvas ära Eda. Aavikutel jäi vastamata üks vastus ning vastasvõiskond pakkus võtmeid, mis oli vale. Õige oleks olnud lemmikloom. Aavikud juhtisid nüüd juba 237 punktiga.

Viimaks paluti nimetada tants, mida tahaksid osata tantsida. Aet pakkus kõige populaarsema vastuse, tango, kuid Aavikud ei suutnud kahte vastust ära mõistatada. L'Dorado pakkus seepeale salsat, mida aga üldse tabelis ei olnud. Arvamata jäid samba ja Eesti rahvatantsud. Aavikud võitsid teise saatepoole skooriga 426.

Lõpumängus panid end proovile Eda ja Aet, kuid nad ei saanud 200 punkti kokku ning nad jäid 60 000-kroonisest reisitšekist ilma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles