Kiievi moenädalal saab näha nelja Eesti disaineri loomingut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Fashion Week - Kuldnõel
Hõbenõela nominent Kätlin Kikkas, kaubamärk KÄT
Tallinn Fashion Week - Kuldnõel Hõbenõela nominent Kätlin Kikkas, kaubamärk KÄT Foto: Erlend Štaub

Seekordsel Kiievi moenädalal on võimalik näha ka selliste Eesti moeloojate nagu Äli Kargoja, Triinu Pungits, Kristel Kuslapuu ja Kätlin Kikkas loomingut.

Moelooja Kätlin Kikkas sõnul annab Kiievi moenädal hea võimaluse jääda silma välispressile ja nõnda murda ehk ka mõnele teisele moeturule. Eesti moeloojate Kiievi turule liikumise taga on moeagentuur Fashionavant.

Eelmisel aastal loodi ka Eesti moebrändide assotsiatsioon, mille asutaja liige Evelin Ojamets ütleb, et eesmärk on viia Eesti disainerid prioriteetsetele eksporditurgudele ning teiste turgude kõrval on kõige suurem eesmärk muidugi Pariis.

Suurtest moenädalatest saab sel aastal eestlasi näha Londonis, kus astub üles Roberta Einer, Pariisis näeb nii Ülle Pohjanheimo kui Kristina Viirpalu loomingut ning viimase kollektsiooni saavad sel aastal esmakordselt imetleda ka newyorklased.

Refereeritud Menust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles