President Kersti Kaljulaid ja Kelly Sildaru avavad Simple Sessioni võistlused

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru vastuvõtt.
Kelly Sildaru vastuvõtt. Foto: Sander Ilvest

President Kersti Kaljulaid külastab sel laupäeval, 4. veebruaril Saku Suurhallis toimuvat suurejoonelist ekstreemspordivõistlust Simple Session.

Riigipea kohtub lisaks Eesti oma ekstreemiolümpia korraldajatele ja üle maailma kohale tulnud sportlastele ka läinud nädalavahetusel USAs Aspenis peetud talvistelt X-Mängudelt kõigi aegade noorima kahekordse võitjana naasnud vigursuusataja Kelly Sildaruga.

Eesti Vabariigi president Kersti Kaljulaid sai Mulgi uisumaratoni 30-kilomeetrisel sõidul 60. koha, vanuseklassis N40 oli ta aga lausa teine.
Eesti Vabariigi president Kersti Kaljulaid sai Mulgi uisumaratoni 30-kilomeetrisel sõidul 60. koha, vanuseklassis N40 oli ta aga lausa teine. Foto: Marko Saarm

Koos Simple Sessioni korraldajatega avatakse riigipea ja Kelly tervituse saatel Saku Suurhalli kerkinud hiiglaslik võistluspark kaks päeva vältavateks võistlusteks, mida jälgivad võimsa teleülekande vahendusel sajad tuhanded silmapaarid üle kogu maailma.

Riigipea saabub võistlusele kell 11. Võistluspargi sümboolse võistlusteks avamise järel jääb president mõneks ajaks ka võistlusi jälgima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles