Arst: Donald Trump võtab juuksekasvu soodustavat ravimit (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump ja Jimmy Kimmel
Donald Trump ja Jimmy Kimmel Foto: NBC/XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

USA presidendi Donald Trumpi juuksed olid valimiskampaania ajal kuum teema, kuna arvati, et ta kannab parukat. Mitmel esinemisel kutsus ta inimesi lavale, et need teda juustest tõbaksid, näitamaks et need on ikka tema oma juuksed. Samuti demonstreeris ta juukseid mitmes jutusaates.

USA meedia teatel  avaldas presidendiks saanud Trumpi pikaajaline arst Harold Bornstein, et Donald Trump tarbib juuksekasvu soodustavat ravimit finasteriidi, mis aitab organismil võidelda juuste väljalangemisega.

Donald Trump
Donald Trump Foto: Christopher Fitzgerald/©The Image Works / TopFoto/Scanpix

Bornsteini sõnul on tegemist efektiivse ravimiga ja ta teab selle mõju, kuna ta tarbib seda ka ise.

«Trumpi juuksed on tema omad, ta ei kanna parukat ega ole lasknud juukseid siirdada. Samuti on minul kõik juuksed omad,» teatas arst.

Donald Trump
Donald Trump Foto: MIKE CARLSON/REUTERS/Scanpix

Valge Maja ei paljastanud, kas Bornstein on Trumpi ametlik arst ja kas tema edastatud info Trumpi juuksekasvuravimi kohta on õige.

Arsti teatel on miljardärist kinnisvaramogulil olnud mitmesuguseid haigusi, kaasa arvatud rosaatsea, mis on üsna levinud nahaprobleem. Trump tarbib ka lastele mõeldud aspiriini, et vähendada infarktiriski.

Bornsteini sõnul on 70-aastase presidendi tervis hea ja ta kontrollib oma tervislikku seisundit regulaarselt.

Bornstein, kellel on edukas praksis New Yorgis Upper East Side’is, sai kuulsaks 2015. aasta detsembris, kui teatas, et kui Donald Trumpist saab president, siis ta on läbi ajaloo kõige tervem president.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles