Raudne seltskonnadaam Ivi Eenmaa pidi uuesti käima õppima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivi Eenmaa: särab tuntud headuses. Külluslikult voogav erksinine kangas ja rohkelt säravaid ehteid – see on stiilsuse ja maitsekuse valem vaid vähestele. Ivi Eenmaa on üks neist.
Ivi Eenmaa: särab tuntud headuses. Külluslikult voogav erksinine kangas ja rohkelt säravaid ehteid – see on stiilsuse ja maitsekuse valem vaid vähestele. Ivi Eenmaa on üks neist. Foto: Postimees.ee

Veidi enam kui aasta tagasi murtud puusaluu tähendas meie ühiskonna raudsete daamide hulka kuuluvale Ivi Eenmaale uuesti käima õppimist, vahendab Naisteleht.

Seltskonnadaam murdis reieluukaela möödunud aastal massaažikabinetist lahkudes.

«Käisin saamas viimaseid massaaže oma eelmise, 2015. aasta alguses juhtunud luumurru tarvis. Koht, kus käisin oli uus ja maja võõras. Õhtusel ajal oli esimene korrus tühi, otsisin väljapääsu. Avasin tagavaraukse, oli pime, astusin ja kukkusin ligi pool meetrit tühja auku, sest treppi ukse taga polnud,» kirjeldab naine, mis temaga tunamullu novembri viimastel päevadel juhtus. 

«Kõik oli juba päris hästi, olin esimesest murrust taastumas, aga pärast kukkumist hakkas kõik taas uuesti: meeletu valu, kiirabi, haigla ja operatsioon. Olin murdnud oma reieluukaela. See oli tohutul traagiline ja õudne, kuid tulin sellest välja - arstide abiga.»

«Loomulikult kiidan ka iseennast, sest olen tubli olnud,» ütleb uuesti käima õppinud Iivi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles