Simple Sessioni ekstreemsportlased peavad täna õhtul Harju mäel maha tulise hokimatši

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simple Ssession 15 Warmup @ Club Studio`s 16.04.15
Simple Ssession 15 Warmup @ Club Studio`s 16.04.15 Foto: gert.nogu@koplikool.ee

Täna, 2. veebruari õhtul kell 21-23 peavad Simple Sessioni võistlejad Visit Estonia eestvedamisel Harju tänava liuväljal maha lõbusa hokimatši.

Uisuplatsil lähevad vastamisi kaks kaheksaliikmelist meeskonda, kus ühes tiimis rulatajad ning teises BMX-ratturid, et selgitada välja ekstreemimaailma litrikuningad. Sündmusele on oodatud kaasa elama kõik huvilised. 

Rulameeskonnas mängivad Jani Laitiala FIN, Fricis Štrauss LAT, Andrius Usas LTU, Beaver Fleming USA, Woody Hoogendijk NED, Max Kruglov RUS, Rain Lindeman EST ja James Threlfall GBR. BMX meeskonnas astuvad neile vastu Brian Kachinsky USA, Reed Stark USA, Scott Hamlin GBR, Colin Varanyak USA, Silver Soonik EST, Ragner Trepp EST, Sebastian Sepp EST, Enrico Orobko EST

Foto: Siple Session

Pärast mängu ootab võistlejaid ning pealtvaatajaid ees Simple Sessioni soojenduspidu ööklubis Vabank. 

Lisainfo Facebookis

Simple Session 17 võistlused toimuvad 4. ja 5. veebruaril Saku Suurhallis. Ajakava ning võistlejate nimekirjad www.session.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles