Paikusel avatakse uus söögikoht

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ahti Kukk lootis, et Bravo Burgerist saab Paikusel popp kooskäimiskoht.
Ahti Kukk lootis, et Bravo Burgerist saab Paikusel popp kooskäimiskoht. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Reedel avab Paikusel senise pitsabaari asemel uksed järjekorras neljas Bravo Burger, millest saab kiirsöögiketi esimene sisekoht ja kokku alevi teine söögikoht.

Bravo Burgeri omaniku, OÜ Blauinvesti tegevjuhi Ahti Kuke arvates on Paikusel kiirsöögikohal kõvasti potentsiaali. “Päevasel ajal asume üsna kooli vahetus läheduses, kaugel ei ole politseikool. Õhtusel ajal on see ainus koht alevis, kus saab istuda,” märkis Kukk. “Arvan, et tegu on Paikuse parima asukohaga, ja sellepärast loodan, et koht kujuneb popiks.”

Uues söögikohas on ligi 30 kohta ja ilmade soojenedes plaanib Kukk avada terrassi.

Et tegu on sisekohaga, on Bravo Burger mõelnud meelelahutuselegi. Nii tuleb Paikuse Bravo Burgerisse mängukonsool X-Box 360, millel saab mängida tasuta bowling’ut. Uute toodetena on Paikusel saadaval salatid ja pannkoogid. Kõigi Bravo Burgerite menüüsse ilmuvad taimetoitlaste burger ja Bravo pitsa.

Esimene Bravo Burger avati Pärnu kesklinnas 2009. aastal. Mullu oktoobris avanes teine kiirsöögikoht ranna rajoonis senise Onu Sami kiirsöögikoha asemel. Kuu hiljem hakkas tööle kolmas Bravo Burger Raekülas.

Et burgeriäri läheb hästi, plaanib Kukk laiendada ketti Haapsalu maantee suunal.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles