Playboy märtsinumbrit kaunistavad Skandinaavia tippmodellid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seksimiisu Camilla Jacobsen saabub Playboy Eesti kutsel koos oma saatjaskonnaga klubisse CatHouse
Seksimiisu Camilla Jacobsen saabub Playboy Eesti kutsel koos oma saatjaskonnaga klubisse CatHouse Foto: Playboy Eesti

Märts on Playboyle eriti hingelähedane, sest on ju jänkukuu. Kolm Skandinaavia tippmodelli esitlevad ajakirja märtsinumbrit.

Juba sellel reedel, 11. märtsil toimuval Playboy esitlusõhtul pidutseda koos Playboy parimate modellidega. Ööklubis CatHouse toimuva Peo aukülalised on välismodellid Malena Dahl, Emilie Andersson ja Camilla Jacobsen.

Üritus tõotab tulla põnev, sest peale rohke silmailu pakub meesteajakiri külalistele maitsvaid snäkke ning jääkülma Lux Long Drinki otse hiigelsuurtest jäävannidest.

 

  Playboy märtsinumber – testib, usutleb, annab nõu ja katsetab

 

Ajakirja Playboy märtsinumber on ilmunud. Põnevat lugemist jagub nii tõelistele meestele, kui ka moodsatele naistele. Oma panuse heasse sisusse on lisanud suur hulk põnevaid inimesi.

Esikaant ehib rabavalt kaunis neiu Leena, keda võib lugeda vaieldamatult kõige seksikamaks kõrvalosatäitjaks Andres Puustusmaa äsjavalminud linateoses «Rotilõks».

Poliitikakuninganna Evelyn Sepp räägib meestest, regionaalhaigla üldkirurg Rein Adamson maovähendusoperatsioonidest, Peep Pree pajatab plastikakirurgiast meestele ning loomulikult mängivad sõnadega tulistavad kirjanikud Kaur Kender ja Olavi Ruitlane.

Figuurisõbrad ja Sparta spordiklubi alustavad uue pöörase projektiga – Artur Talvik suveks playboy’ks. Mida Arturiga alustuseks tehakse, loe ajakirjast. Peale äsja ülesloetu leiab uuest Playboyst teisigi aktuaalseid, kuulsaid ja vähem tuntud, ent huvitavaid inimesi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles