Onu Bella, Kivivalvur Ropka ja Raul Velbaum lühifilmis «Haiguste ravi»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haiguste ravi
Haiguste ravi Foto: Kino Sõprus

 

9. märtsil, kell 20:00 esilinastub Sõpruses lühifilm «Haiguste ravi», mis jutustab Eesti popkultuuri hämaramast poolest.

 

«Kell on neli hommikul, sa jooksed palja pe*sega mööda raba-laudteed ning mõtled, mis läks valesti. Mis läks valesti? Meie ei tea..»

Seisundifilm «Haiguste ravi»on vürtsitatud ohtra huumoriga ning käsitleb Eesti popkultuuri lähiajalugu, selle tõlgendusvõimalusi ning mõju.

Kahekümnendates aastates kontorinoormees otsib oma elus sidet tõelisusega, proovides järgida kuulsaimat eestikeelset gräffititeksti, ent satub juhuste, vääritimõistmise ning halbade nõuandjate tõttu psühhedeelsetesse pahandustesse.

Filmi autorid on isehakanud indie-kinomehed, kes on erinevatel eluperioodidel õppinud, lõpetanud või välja langenud erinevatest filmi- ning fotoõppelistest ülikoolidest - «Raul Viitung, Margus Univer, Indrek Kasesalu.»

Lühifilmi "Haiguste ravi" treiler from raul viitung on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles