Võida reis ja päev koos Kerli Kõivuga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kõivu esimese albumi "Love Is Dead" kaanekujundus
Kerli Kõivu esimese albumi "Love Is Dead" kaanekujundus Foto: Universal

Kerli Kõivu meeskond Universal Music’ist on välja kuulutanud võistluse kõigile Kerli poolt hääletajatele – võita on võimalik aga ainult juhul, kui laulja võidab MTV Euroopa Muusikaauhindade Parima Balti artisti tiitli.


Kerli võidu puhul loositakse kõikide tema poolt hääletanud ja loosis osalenud fännide vahel välja reis võitjale ja tema sõbrale, mille käigus saab veeta ühe päeva koos Kerli endaga.

Reisi sihtpunkt oleneb selle toimumise ajast, ehk siis sellest, millises riigis laulja tol hetkel parasjagu viibib.

Et loosimises osaleda, peaksid alustuseks külastama MTV EMA kodulehte ja hääletama Kerli poolt. Seejärel peaksid lehest tegema screenshoti või pildistama end ekraani taustal.

Viimaks mine internetilehele www.ivotedforkerli.com, lae üles see screenshot või pilt, täida väljad ja saada info ära. Mida rohkem hääletad, seda suurem on sinu võiduvõimalus. Ja ka Kerli oma. (Kuidas kõike teha, on õpetatud ka Kerli Myspace blogis.)

***

Parim Balti artist valitakse juba 12. oktoobril, hääletus läheb lukku 11. oktoobril.

Oma lemmikule saad poolehoidu näidata, andes hääle MTV EMA ametlikul veebilehel www.mtvema.com. Lisaks internetihääletusele saab oma soosikuid toetada ka SMS- ning wap-hääletuse teel (lisainfo: www.mtveesti.ee/ema2008).

Eestit esindab Parima Balti artisti kategoorias lisaks Kõivule ka deep house'i tandem Rulers of The Deep.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles