Outloudz pääses maineka lauluvõistluse finaali

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Outloudz
Outloudz Foto: Fred Krieger

 

Outloudz valiti kahe looga lauluvõistluse International Songwriting Competition 2010 finaali, kus laule hakkavad hindama Rihanna, Kings Of Leon, Timbaland, Robbie Williams ja DJ Tiesto.

 

Outloudzi laulud «It Was You» ja «I Wanna Meet Bob Dylan» on valitud välja enam kui 15 000 osaleja seast üle maailma. Tuhandete lugude seast pääses edasi viisteist finalisti. Ühtegi artisti Soomest, Lätist ega Leedust edasi ei pääsenud.

«It Was You» osaleb elektronmuusika kategoorias ja «I Wanna Meet Bob Dylan» osaleb popmuusika kategoorias, kus konkurents on väga suur.

Outloudzi laule hakkavad hindama sellised maailmanimed nagu Rihanna, Peter Gabriel, Jerry Lee Lewis, Kings Of Leon, Tom Waits, Timbaland, Robbie Williams, DJ Tiesto jpt. Lisaks maailmakuulsatele muusikutele kuuluvad žüriisse mitmed muusikaettevõtjad ja plaadifirmade esindajad. Lauluvõistluse võitjad selguvad aprillis.

Stig Rästal on Outloudzi lugude finaali pääsemise üle õnnelik. «Kirja, milles seisis, et Outloudz on jõudnud finaali ja seda veel kahe looga, oli ikka väga hea meel lugeda. Ma loodan, et eelpoolnimetatud žürii tähelepanu pälvib meie laul «I Wanna Meet Bob Dylan» kas või tänu heale ning löövale pealkirjale.»

Oma lemmiku poolt saab hääle anda ka rahvas «People’s Voice» aadressil.

Antud lauluvõistlust on korraldatud 2002. aastast ning aasta-aastalt kuulub žüriisse järjest muljetavaldavam nimekiri muusikamaailma suurtest tegijatest.

Uuri lähemalt International Songwriting Competition kodulehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles