HEAD PUNASE TULEKUKE AASTAT!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

2017. aasta on idamaade kalendri järgi Punase Tulekuke aasta. See hakkab 28. jaanuaril 2017. aastal ja lõppeb 16. veebruaril 2018. aastal.

Foto: SCANPIX

Sellel aastal on igaüks oma õnne sepp, väidab Hiina horoskoop

Mida rohkem ennast pingutada oluliste asjade nimel, seda paremini ka asjad kulgevad. Niisama logelemisega pole võimalik kuhugi jõuda. Logelemine ja laiskus toovad kaasa ka valusaid tagasilööke järgmisteks aastateks, kuna mitmed vajalikud eeltööd on tegemata jäänud.

Kõik oma tegevused tuleks korraldada nii, et nende juures oleks esiplaanil realistlikkus ja praktilisus. Vastasel korral oleksid probleemid kerged tekkima ning nende lahendamine võib kujuneda vaevarikkaks protsessiks.

Konkurents on sellel aastal nii mõneski asjas tavalisest palju suurem. See eeldab seda, et kõik oma tegevused tuleks põhjalikult ja ettevaatlikult läbi mõelda, et seeläbi jõuda parimate lahendusteni.

Samas ei valmista Kukele konkurents probleeme. See on tema jaoks nagu mäng, kus pole tegelikult kaotajaid, on ainult võitjad. Sellel aastal tuleb aga meeles pidada seda, et toetuda saab ainult iseendale ja oma oskustele. Teiste inimeste peale lootma jääda pole praegu hea mõte.

Foto: Raul Mee

See on aasta, kus inimestel tuleb hakata lahendama varasemaid vigu ja eksimusi.

Ükski esilekerkinud viga ei lahene iseenesest. Aususel on mängida oluline roll, sest see aitab vältida illusioonide maailma kaldumist. Kukk hindab eriti neid inimesi, kes teavad oma kohta ja positsiooni. Teiste mängumaale trügimine midagi head endaga kaasa ei too.

Võib päris kindlalt väita, et see aasta toob inimeste ellu palju muutusi ja arenguid. Mõned neist on head, mõned aga halvad arengud. Kõik sõltub sellest, millised on iga konkreetse inimeste ootused ja lootused.

Ka maailmamastaabis on see aasta arengute aasta. Kui inimestel leidub piisavalt tahet, on sellel aastal võimalik varasemad kriisid lahendada. Samas võib tavainimestel see soov olla, kuid kas ka riigivalitsejatel.

See aasta toob inimeste ellu palju ootamatusi, mis on tingitud selle aasta sümboli tule raevukast iseloomust. Kõigest toimuvast ei tohi lasta ennast paanikasse sattuda. Rahulik ja läbimõeldud tulemused viivad heade tulemusteni.

Inimesed soovivad praegu olla tähelepanu keskpunktis. Neile meeldib särada ja hiilata. On ju ka Kukk just selline. Hea aeg oma välimuse muutmiseks, mis aitab suurendada enesekindlust.

Foto: Sipa Asia/Sipa Asia/Sipa USA/Scanpix

Aasta algus on hea aeg valikute tegemiseks

Samuti informatsiooni hankimiseks ja endas nii mõneski mõttes selgusele jõudmiseks. Aasta teine pool soosib aga ettevõtlikkust ja tegutsemist. Just sellel perioodil on tõusuvees ettevõtjad ja juhid. See periood on hea aeg ka ettevõtetele.

Rahaasjad on sellel aastal üldiselt head ja stabiilsed. Kiiret rikastumist pole mõtet ootama jääda. Kui see ka peaks juhtuma, tuleb arvestada ka sellega, et kiirelt tulnud raha, kaob kiirelt. Rahaasjades oleks mõttekas riskantseid tehinguid vältida, sest raha kaotamise risk on äärmiselt suur.

Hea aeg inimsuhete arendamiseks, eriti neile, kes soovivad oma ellu juurde uusi sõpru või soovivad leida enda kõrvale armastust. Sellekohastest võimalustest tuleb õigeaegselt kinni haarata.

Pereelu ja koduga seonduvad küsimused on olulisel kohal. Paljud inimesed võtavad sellel aastal ette mõningad suuremad kodused tööd, et seeläbi luua endale ja perele meeldivam elukeskkond.

Põhja-Tallinn tähistas Tule-Kuke aasta saabumist tuleskulptuuride põletamise ja kuuselõkke süütamisega
Põhja-Tallinn tähistas Tule-Kuke aasta saabumist tuleskulptuuride põletamise ja kuuselõkke süütamisega Foto: Raul Mee

Sel aastal peaksid Sinu tööasjad suhteliselt hästi kulgema.

Samas tuleb olla valmis tihedamaks konkurentsiks, kui varasematel aastatel. Suudad oma tööalases elus edu saavutada ainult siis, kui oled oma tööd-tegemised põhjalikult ette valmistanud. Ühegi asja viimasele minutile jätmist ei tohiks sellel aastal ette tulla.

Suhted kolleegidega on üldiselt head, kuid pead olema valmis ka selleks, et esile kerkivad mõningad uued probleemid millega pead tegelema asuma. Peamiselt on need probleemid seotud usaldusega.

Kui pead tööasjades tegelema rahaliste küsimustega, siis sellel aastal peaksid olema väga ettevaatlik, et kõik asjad selles vallas normaalselt toimima saada. Ära tee rahaasjade korraldamisel vigu, sest vastasel korral tuleb kaotused Sul oma taskust kinni maksta.

Kui vajad tööasjade korraldamisel abi või nõuandeid, siis selles osas saaksid Sind kõige paremini aidata Tiigri aastal sündinud inimesed. Tavalisest ettevaatlikum peaksid olema praegu tööalaste saladustega ümberkäimisel. Positiivne mõtlemine aitab Sind sellel aastal tavalisest enam ning võimaldab Sul ületada nii mõnedki takistused.

Foto: Raul Mee

Töökoha vahetamisel tasuks sellel aastal olla väga tähelepanelik 

Ehkki uued pakkumised võivad tunduda ahvatlevatena, tuleb Sul arvestada ka võimalike tagasilöökidega. Head pakkumised võivad tähendada tagasilööke palgas või töökollektiivi sõbralikkuse osas.

Kui Sulle avanevad võimalused ametipositsiooni parandada sama organisatsiooni piires, siis sellistest võimalustest tasuks Sul praegu kinni haarata. See tähendab hilisemat palgatõusu.

Kui oled töötu, siis hoia oma silmad praegu kindlasti lahti, sest uusi võimalusi on Sulle avanemas mitmeid, millest tasuks kinni haarata. Oluline on see, et Sa ei hakkaks ennast esitlema inimesena, kes Sa tegelikult pole, sest see võib Sulle küll uue töö võimaluse avada, kuid samas võib hiljem kaasa tuua probleeme.

Foto: Raul Mee

Rahaasjad peaksid sel aastal olema suhteliselt heas seisus.

Sul tuleb aga teha majandusliku edu saavutamiseks üsna suuri jõupingutusi, sest õnn selles vallas Sinu õuele niisama ei tuleks. Sul tasuks mõelda sellele, kuidas leida endale uusi teenimisvõimalusi, sest neid endale kindlasti ka leiad.

Sinu poole võivad mitmed inimesed pöörduda abi saamiseks, mistõttu ole valmis neid inimesi aitama. Samas tuleks Sul olla ettevaatlik sellega, et Sa ei hakkaks teiste inimeste kulusid kinni maksma.

Rahaliste laenude võtmisest tasuks praegu hoiduda, kuna on oht endale tekitada mitmesuguseid probleeme, mida Sa praegu ette näha ei oskaks. Ära lase endale survet avaldada rahaliste otsuste tegemisel, sest see võib Sind viia mitmete ebameeldivuste keskele. Ka pole praegu hea osta asju nö. ukselt-uksele müüjatelt.

Foto: VALDO OTS/Sakala

Armuasjad ei ole sel aastal mitte kõige paremas seisus.

Sul tuleb teha üsna märkimisväärseid jõupingutusi selle nimel, et oma armuelus kõik asjad toimivatena hoida. Peamiselt peksid mõtlema sellele, kuidas oma partnerile enam tähelepanu pöörata. Veeda temaga koos enam aega, sest kõik ühised tegevused mõjutaksid suhte toimimist positiivselt.

Romantika vallas tasuks praegu proovida midagi uut ja põnevat, sest see tooks suhtesse taas positiivset energiat.

Tõsisemate teemade arutamisel peaksid partnerile andma enam ruumi ja aega, et ta saaks rahulikult kõik asjad läbi mõelda. Kui kasutad manipuleerimist või oma mõtete pealesurumist, võivad tagajärjed olla üsnagi ebameeldivad.

Oluline on jälgida seda, et Sa ei unustaks praegu olulisi tähtpäevi, mis puudutavad Sinu partnerit või teie suhet.

Kui oled oma ellu armastust otsimas, siis hoia sellel aastal oma silmad lahti, kuid ole ettevaatlik. Oled teatud määral tormakas ja soovid leida kiiremas korras enda kõrvale kedagi. See aga võib kergesti viia valede valikuteni. Varu aega ja kannatust. Ka tuleks kasuks see, kui oleksid ise suhtlemisel aktiivsema rolli kandja.

Foto: SCANPIX

Ole inimsuhetes sel aastal mõnevõrra aktiivsem

See võimaldab Sul luua mitmeid tutvusi, mis Sinu edaspidist käekäiku positiivselt mõjutaksid. Teiste inimestega suheldes peaksid olema praegu väga ettevaatlik sellega, et Sa ei hakkaks andma katteta lubadusi, sest antud lubaduste täitmata jätmine võib Sulle kaasa tuua kahju mainele.

Olulistes küsimustes jälgi seda, et Sa ei satuks teiste inimeste lõksu. Sind võidakse kurjalt ära kasutada, millest võid teada saada alles hiljem. Sõbrad võivad Sinu poole pöörduda selleks, et saada abi ja nõuandeid. Püüa neid omalt poolt aidata nõuannete ja informatsioonidega, kuid hoidu sellest, et kõik asjad ise ära teha püüaksid.

Probleemide ilmnemisel inimsuhetes tuleks Sul jälgida seda, et Sa ei läheks teiste inimestega teravasse vastasseisu. Ainult mõõdukas lähenemine tagab Sulle soovitud edu. Juriidiliste probleemide ilmnemisel tasuks Sul otsida võimalusi kompromisside saavutamiseks. Kohtulahingute võitmise tõenäosus pole Sul sellel aastal teab mis suur.

Põhja-Tallinn tähistas Tule-Kuke aasta saabumist tuleskulptuuride põletamise ja kuuselõkke süütamisega
Põhja-Tallinn tähistas Tule-Kuke aasta saabumist tuleskulptuuride põletamise ja kuuselõkke süütamisega Foto: Raul Mee

Tervisele tuleks sel aastal kindlasti enam tähelepanu pöörata

Probleemid on selles vallas kerged tekkima. Peamiselt võivad Sulle muret tekitada hingamissüsteemiga seonduvad probleemid. Seepärast hoolitse, et Sinu kodus oleks värske õhk ja et liiguksid igapäevaselt enam värske õhu käes.

Suuremate raskuste tõstmisel peaksid olema praegu mõnevõrra ettevaatlikum, kuna on oht ennast vigastada. Jälgi, et Sinu igapäevane koormus ei läheks liialt suureks. Vajad sellel aastal ehk veidi enam aega puhkamiseks ja lõõgastumiseks, et seeläbi enda jaoks kõik asjad tasakaalus hoida.

Hea aeg on see aasta tõsisematest terviseriketest vabanemiseks, kui need Sul varem on esile kerkinud.

Foto: Raul Mee

See aasta võib kujuneda katsumusterohkeks.

Seepärast tuleb Sul kõikide asjaajamiste juures eriline rõhk panna ettevalmistuste tegemisele ja faktide kogumisele. Mida selgemad on Sul plaanid ja sihid, seda paremad on Sinu võimalused selleks, et need plaanid ka ellu viia.

Sul tasuks enam mõelda sellele, kuidas oma tegevusi niimoodi korraldada, et Sa ei satuks seeläbi vastasseisu teiste inimestega. Hea aeg pikemaajaliste tulevikuplaanide tegemiseks, et seeläbi kindlustada igapäevaste otsuste parem langetamine.

TULIST KUKE AASTAT KÕIGILE!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles