Eesti meesmodellid vallutavad maailma moelavasid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Veebruari lõpus toimunud Londoni moenädalal olid lavalaudadel ka Eesti meesmodellid.

Maarjamaa päritolu Londonis tegutsev moedisainer Kristian Steinberg oli õnnelik, et sai oma debüütshows kasutada just Eesti mehi. «Ma olin valikut tehes isiklikult igati imponeeritud Eesti meesmodellidest ja modelliagentuuri Living Models’i töökusest. Avastasin mitmeid potentsiaalseid noormehi, kes võiks modellinduses vabalt karjääri teha,» rääkis Steinberg.
 
Kohaliku moetööstuse lipulaev Baltika Grupp otsib modelliagentuuride kaudu pidevalt uusi meesmodelle oma brändide kampaaniatesse ja moeetendustele.

«Baltmani imagopildistamisel oleme kasutanud välismaiseid meesmodelle, kuna Eestis lihtsalt ei ole võtta piisaval hulgal professionaalseid tegijaid, ei saa ju ühte ja sama meest iga aasta pildistada. Usun aga, et kui Eestis hoolikalt otsida, siis leiaks mehi küll, eriti pealetuleva põlvkonna seast,» paneb Baltmani peadisainer Aivar «Antonio» Lätt oma lootuse just uuema generatsiooni tegijatele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles