Video: Trumpi «maha lasknud» õpetaja eemaldati töölt

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader Payal Modi «tulistamisvideost»
Kaader Payal Modi «tulistamisvideost» Foto: Facebook

USAs Texases Dallases näitas õpetaja USA uue presidendi Donald Trumpi vastasust sellega, et kuvas tahvlile Trumpi inauguratsioonivideo, millel on näha presidenti liikumas ja tulistas veepüstoliga tema suunas.

Dallase Adamsoni keskkooli õpetaja Payal Modi jäädvustas «presidendi mõrva» ja pani sellest video sotsiaalmeediasse, kus see ei jäänud silma ainult tavakasutajatele, vaid ka politseile, edastab mirror.co.uk.

Politsei teatas kooli juhtkonnale juhtunust ja kool eemaldas õpetaja ametist.

Video taustal on kuulda juhtumi ajal klassis olnute naeru, kuid ei ole teada, kas tegemist oli laste või täiskasvanutega. Õpetaja hüüab veepüstolit kasutades Trumpile «sure». 

Kool koos politseiga käivitas uurimise, miks Modi midagi sellist tegi ja kuidas teda karistama peaks.

Modi «tulistamisvideo» jõudis nii Instagrami, Twitterisse kui Youtube’i, mille kasutajate sõnul ei olnud õpetajal õigus sellisel viisil käituda, kuna ta annab õpilastele halba eeskuju.

Kuid oli ka neid, kelle arvates oli õpetaja must huumor omal kohal, sest Trump on oma äärmuslike seisukohtadega paljud välja vihastanud ja oma elu pärast kartma pannud.

Modi on nüüdseks kustutanud Instagramist selle video ja tegi oma konto privaatseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles