Neeme Raud lahkub ERRist tervislikel põhjustel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks aastat veel: «Kui saad teises riigis elada, on see huvitav. Siis hakkad ka Eestit teistmoodi nägema,» leiab Neeme Raud, plaanides Moskvasse veel kaheks aastaks jääda.
Kaks aastat veel: «Kui saad teises riigis elada, on see huvitav. Siis hakkad ka Eestit teistmoodi nägema,» leiab Neeme Raud, plaanides Moskvasse veel kaheks aastaks jääda. Foto: ERR

Eesti Rahvusringhäälingu uudisteajakirjanik ja väliskommentaator Neeme Raud otsustas tervislikel põhjustel töölt lahkuda ning teatas oma otsusest äkitselt sotsiaalmeedias.

«Neeme Raud otsustas ERRist lahkuda tervislikel põhjustel. ERR loodab, et Neeme saab tulevikus meie ridades jätkata, sest tegemist on väga professionaalse ajakirjanikuga,» ütles ERRi uudistejuht Urmet Kook.

Kook kohtus koos raadiouudiste juhi Indrek Kiisleriga täna pärastlõunal Neeme Rauaga. «Neeme vajab hetkel kõige rohkem puhkust ja rahu. Ma väga palun kolleege selle sooviga arvestada,» sõnas Kook. 

Neeme Raud avaldas täna lõunaloma Facebooki kontol emotsionaalse postituse, milles andis mõista, et lahkub erimeelsuste tõttu. «Ma lahkun tänasest ERRist. AK ei ole sugugi kõik elus. Kõik. On oma elu, kaon. Homseks otsige teine ankur. Aitäh toetajatele. Algab teine peatükk elus. Ilma uudisteta. Rohkem ei kommenteeri kellelegi,» kirjutas ta.

Kella 14ks oli postitus tema ajajoonelt kadunud.

Copy
Tagasi üles