Legendaarne saatejuht Peeter Võsa on teles tagasi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Legendaarne saatejuht Peeter Võsa juhib saateid nüüd Tallinna TVs
Legendaarne saatejuht Peeter Võsa juhib saateid nüüd Tallinna TVs Foto: Tallinna TV

Legendaarne Võsapets – endine telesaatejuht ja tänane poliitik Peeter Võsa on naasnud telekraanile. Võsa on hakanud Tallinna TVs juhtima saadet «Maagiline maailm».

Foto: Mati Hiis/Õhtuleht

Esimese saate külalisteks olid maag Hannes Vanaküla, Eesti selgeltnägijate saates kuulsust niitnud esoteerikust nõid Haldjapiiga ja legendaarne kaartidega ennustaja Edgar.

20. jaanuaril eetris olnud saates oli teemaks president Kersti Kaljulaid, keda esoteerikud nimetasid esimeseks selgrooga presidendiks.

Maag Hannes Vanaküla: Alguses, kui Kaljulaid tuli, ma olin skeptiline, sest üldiselt naised ei ole nii head juhid kui mehed. Aga kui ma vaatan teda nõiana ja vaatan seda reaktsiooni, mis tuli kiriku poolt, siis ma nägin, et ta on tegelikult väärt oma kohta.

Kuna tegu oli otsesaatega, siis kaasati saatesse ka televaatajad, kes said saatekülalistele küsimusi esitada.

Üks helistajatest küsis näiteks Edgarilt, kuidas too ikka nii tark on. Selle peale ei osanud ennustaja miskit tarka kosta. Tema asemel vastas hoopis Võsa, et tegu on ju selgeltnägijaga...

Ennustaja Edgar mainis ka, et Donald Trump ei hakka presidendina midagi tegema ning ta sai presidendiks väga halval ajal.

Vaata saadet SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles