Leonardo DiCaprio 24-aastase tüdruksõbra ülipaljastav fotosessioon rannaliival

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fashion model Nina Agdal attends the DKNY fashion show during NYFW Spring/Summer 2017 at the High Line on Monday, Sept. 12, 2016, in New York. (Photo by Andy Kropa/Invision/AP)
Fashion model Nina Agdal attends the DKNY fashion show during NYFW Spring/Summer 2017 at the High Line on Monday, Sept. 12, 2016, in New York. (Photo by Andy Kropa/Invision/AP) Foto: Andy Kropa/AP

Leonardo DiCaprio taanlannast tüdruksõber Nina Agdal on end Sports Illustrated ajakirja jaoks vaat et pea paljaks koorinud.
 

Ajakiri lasi peagi ilmuvast numbrist välja väikese sneak-peek'i, milles nooruke modell näitab end üsna ulakast küljest. Ka Agdaliga tehtud promovideo on niivõrd paljastav, et täitsa piinlik hakkab!

Nina Agdal
Nina Agdal Foto: Ruven Afanador/Sports Illustrated

Endisele Victoria’s Secret inglile oli see juba kuues kord kuulsas ajakirjas poseerida. Naine tunnistas, et ta teeb regulaarselt trenni ning sööb üsna tervislikult, kuid ei suudaks kunagi ühele heale burgerile «ei» öelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles