Suurbritannia uusim tõusev nimi The Vaccines annab kontserdi Eestis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Vaccines
The Vaccines Foto: BDG Music

 

Juba enne debüütalbumi ilmumist muusikaringkonnad kihama ajanud The Vaccines (UK), keda brittide meedia on jõudnud nimetada kui «järgmine suur nimi», jõuab 4. mail esmakordselt Eestisse ja annab kontserdi klubis Rock Cafe. Samal õhtul astuvad lavale kodumaised Aides ja Ans. Andur.

 

Piletid kontserdile tulevad müügile reedel 11. märtsil kell 10.00 Ticketpro online poes ja kassades ning Piletilevi müügipunktides üle Eesti.

Alles 2010. aastal loodud ansamblisse The Vaccines kuuluvad Justin Young (vokaal), Árni Hjörvar (bass), Freddie Cowan (kitarr) ja Pete Robertson (trummid). Bänd salvestas peatselt demo "If You Wanna", mille kriitikud ristisid kui «Hottest Record in The World». Vahemikus septembrist oktoobrini andis The Vaccines Suurbritannias arvukalt kontserte ning bändi lavalist esinemist iseloomustati sõnadega fantastiline ja meelierutav.

Bändi debüütsingel «Wreckin’ Bar (Ra Ra Ra)» ilmus 29. novembril 2010 ja jõudis UK singlitabelis positsioonile number 157. Mainekas ajakiri Q Magazine nimetas kõigest 1 minuti ja 24 sekundit pika loo «nädala looks». Plaadileping firmaga Columbia Records ei lasknud end kaua oodata ja teine singel «Post Break-Up Sex» ilmus tänavu 24. jaanuaril jõudes UK singlitabelis kohale number 32.

Viimase aja kõige kiirema tähelennuga The Vaccinesi debüütalbum «What Did You Expect From The Vaccines?» ilmub 14. märtsil, sama päev on ametlikuks ilmumiskuupäevaks ka singlile «If You Wanna».

Piletid kontserdile hinnaga alates 16 EUR tulevad vabamüügile reedel 11. märtsil kell 10.00 Ticketpro kassades ja online poes ning Piletilevi müügipunktides üle Eesti. FBI ConcertClubi liikmed saavad pileteid Ticketprost osta enne teisi, alates tänasest, 8. märtsist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles