Briti tõusev nimi The Vaccines esineb Eestis

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Vaccines tuleb mais Eestisse.
The Vaccines tuleb mais Eestisse. Foto: promo

Tänavu 4. mail esineb Tallinna klubis Rock Café The Vaccines Suurbritanniast, mis on ajanud muusikaringkonnad kihevile juba enne tema debüütalbumi avaldamist.

Kontserdi promootori Gunnar Viese teatel kuuluvad mullu loodud ansamblisse Justin Young (vokaal), Árni Hjörvar (bass), Freddie Cowan (kitarr) ja Pete Robertson (trummid). Bänd salvestas peagi pärast kokkutulekut demo “If You Wanna”, mille kriitikud ristisid maailma kuumimaks salvestuseks. Mullu septembrist oktoobrini andis The Vaccines Suurbritannias arvukalt kontserte ja bändi lavalist esinemist iseloomustati sõnadega "fantastiline" ja "meelierutav".

Ansambli debüütsingel “Wreckin’ Bar (Ra Ra Ra)” ilmus mullu 29. novembril  ja see jõudis briti singlitabelis 157. kohale.

Sellest hoolimata valis mainekas ajakiri Q Magazine kõigest 1 minuti ja 24 sekundit pika muusikapala “Nädala looks”. Plaadileping firmaga Columbia Records ei lasknud end kaua oodata ja teine singel “Post Break-Up Sex” ilmus tänavu 24. jaanuaril, jõudes UK singlitabelis juba 32. kohale.

The Vaccinesi debüütalbum “What Did You Expect From The Vaccines?” peaks ilmuma esmspäeval, 14. märtsil ja samal päeval ilmub ka singlel “If You Wanna”.

Koos The Vaccinesiga jagavad Rock Cafes lava kodumaised bändid Aides ja Ans. Andur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles