Madis Räästas põrutas Mr Gay World valimistele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Räästas aka Baari-Madis
Madis Räästas aka Baari-Madis Foto: Maksim Toome

9.-14. märtsini toimub Filipiinide pealinnas Manilas maailma kaunima homo valimine. Eestit sõidab kaugele maale esindama mitmetel Euroopas toimunud iludusvõistlustel edukalt esinenud Madis Räästas.

«Ettevalmistused on läinud edukalt. Juba täna õhtul stardin Filipiinide poole, lend algab Helsingist, edasi Hong-Kongi ja sealt juba Manilasse,» räägib Madis Kroonika Online´ile.

«Sõidan sinna täiesti üksinda. Kohapeal on mõned tuttavad, kellega varem Euroopas kohtunud olen. Mis mind ees ootab? Soe päike kindlasti. Ees ootab ka rahvariidevoor ja trikoo - ning vestlusvoor. Võistlustel on kokku 27 delegaati erinevatest maailma riikidest. Peab tunnistama, et reisipalavik on sees.»

Madis, kes on enda elu ja tegemised sisse seadnud Norras, jääb võõrsile veel selle aasta lõpuni. «Eks siis paistab, mis edasi,» ütleb ta.

Kulud, mis Mister Gay valimistega kaasnevad, katab mees ainult ja ainult ise. «Praeguse hetke seisuga on ettevõtmisele kulunud umbes 1600 eurot.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles