Jane Fonda ja Richard Perry lõpetasid oma kaheksa aastat kestnud suhte

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jane Fonda ja Richard Perry külastamas koos Pasadena Playhouse Galat 2016.aastal
Jane Fonda ja Richard Perry külastamas koos Pasadena Playhouse Galat 2016.aastal Foto: MAVRIXONLINE.COM/MAVRIXONLINE.COM

Staarpaar Jane Fonda ja Richard Perry lõpetasid oma kaheksa aastat kestnud suhte ning läksid kumbki oma teed.

74-aastane muusikaärimees kinnitas uudiseid väljaandele Page Six, öeldes, et nad on küll lahus, aga endiselt väga lähedased.

«See ei ole lahkuminek, see on meie elu suundade nihe,» kommenteeris Richard Perry väljaandele E! News, et tal on väga ebameeldiv öelda, et romantiline suhe on läbi. «Me kindlasti oleme ülihead sõbrad. Me teeme asju koos. Me hoolime teineteisest väga,» lisas mees, et nad armastavad teineteist endiselt, aga romantiline suhe sai otsa.

Natalie Portman, Jennifer Grey, Jane Fonda naiste protestil LA-s/ F. Sadou/SIPA/1701221801
Natalie Portman, Jennifer Grey, Jane Fonda naiste protestil LA-s/ F. Sadou/SIPA/1701221801 Foto: F. Sadou/SIPA/F. Sadou/SIPA

79-aastane Jane Fonda on aktiivne tegelane kodanikualgatustes, aidates juhtida ka Los Angeleses toimunud naiste marssi 21. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles