Elu24 Live/ The Notes jagas häid näpunäiteid Noortebänd 2017 konkursile pürgijatele

Anu Saagim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 Live`s käis külas Noortebänd 2016 võitja The Notes, koosseisus Markus Bachmann, Kõu Kaur ja Helar Tappo.

Pärast Noortebändi, keskendus The Notes plaadi valmistamisele, eesmärgiks oli jaanuaris, 2017 välja lasta EP. Nüüdseks ongi plaat valmis ja esitlustuur tuleb viies Eesti linnas.

Tuur algab 24. jaanuaril Raplast ning liigub edasi Pärnusse, Tartusse, Viljandisse ja Tallinnasse. Tuuril teevad kaasa Vokaalansambel Others - Raplas, Steven Ilves - Pärnus, Silver Sepp - Tartus, Lepatriinu - Viljandis ja Mari Jürjens - Tallinnas.

Foto: Sander Ilvest

The Notes võlus Noortebänd 2016 žüriid oma erilisuse, kuid samas lihtsuse ja soojusega.

«Neis oli see miski, mis võlus kohe esimesest noodist,» olid žüriiliikmed ühel arvamusel. Bändi liikmed ise arvavad, et võidu tõi hea side publikuga ja bändiliikmete omavaheline ühtsus.

Foto: Sander Ilvest

Aga, millised oleks The Notes liikmete soovitused Noortebänd 2017 osalejatele?

«Tehke tööd, tööd ja veelkord tööd! Esinege enne konkursil osalemist ja eriti enne finaali võimalikult paljudele. Kas või kooli üritustel, mõnes väikeses kultuurimajas või miks mitte ka lihtsalt sõprade keskel. See annab aimu lavanärvist ja hindamatut kogemust sellega hakkama saada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles