Inglismaa house-muusika duo Gorgon City esineb Tallinnas ainsa showga Baltikumis!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglismaa house-muusika duo Gorgon City
Inglismaa house-muusika duo Gorgon City Foto: Promopilt

Neljapäeval, 23. veebruaril esineb Kingdom tuuri raames Tallinnas Kultuurikatlas Inglise house-muusika duo Gorgon City

Gorgon City näol on tegemist kahe noore ja andeka produtsendi ja DJga, kelleks on Kye "Foamo" Gibbon ja Matt "RackNRuin" Robson-Scott.

Nende esimene singel „Real“ nägi ilmavalgust 2013. aasta veebruaris ning seda saatis Inglismaal suur edu. Euroopa ööklubid vallutati aasta hiljem looga „Ready For Your Love“, mis tänase päevani ka paljud eestlased tantsupõrandale tõmbab.

Samal aastal anti välja ka nende väga edukas debüütalbum „Sirens“, millel löövad kaasa näiteks Kiesza ja Emeli Sandé! „Sirens“ jõudis UK Albums Chart tabelis 10. kohale. Tänu omapärastele sound´idele ennustatakse Gorgon Cityle tantsumuusikamaailmas väga suurt edu.

Käimasoleva tuuri raames tutvustatakse nende peagi ilmuvat plaati „Kingdom“, millelt võib leida näiteks ka nimed Wyclef Jean ja Mikky Ekko! Tuuriga jõutakse nii USAsse kui ka Euroopasse ja Eesti show saab olema ainus Baltikumis ja Skandinaavias!

Soodushinnaga piletid 23.veebruaril tomuvale show’le on saadaval Piletilevi müügipunktides üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles