Pilk peale! Ed Sheeran avaldas oma värskele loole kodukandis filmitud muusikavideo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ed Sheeran «Castle On The Hill»
Ed Sheeran «Castle On The Hill» Foto: Kaader videost

UK muusikatabelis ja Spotify globaalses edetabelis ilma tegev Ed Sheerani lugu «Shape of You» ning «Castle on the Hill» on kogunud juba 370 miljonit striimi.

Edetabelite vallutaja Ed Sheeran avaldas nüüd ka ametliku video singlile «Castle On The Hill». Värske video on filmitud tema kodukohas Framlinghamis, Suffolkis ja režissööriks on George Belfield. Täiskasvanuks saamise video on vaade Edi teismeikka koos stseenidega tema tagasitulekust koju ning on perfektne kaaslane kaunilt siirale, ausale loole.

Ed Sheeran on viimase kahe nädala jooksul vallutanud oma kahe uue singliga kogu maailma, olles nii viimaste aastate võimsaim muusikaline tagasitulija. Hoides teist nädalat esimest ja teist positsiooni UK ametlikus singite tabelis, on Ed teinud ajalugu, olles esimene artist, kes tõusnud samaaegselt kahe looga tabeli tippu. Eelmine nädal purustas Ed veel rekordeid, saavutades esimese koha Billboard Hot 100 tabelis singliga «Shape Of You» ning saadeks esimeseks artistiks ajaloos, kes debüteerinud korraga kahe singliga Billboardi Top 10s («Castle On The Hill» debüüt kuuendal kohal).

Hetkel on «Shape Of You» ja «Castle On The Hill» kogunud kokku hämmastavad 370 miljonit striimi. Ed Sheerani kolmas stuudioalbum ÷ (divide ehk jagama) avaldatakse 3. märtsil Asylum/Atlantic Recordsi kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles