Tänavamoe järgmine tase: Kendall Jenner hängis Pariisis läbipaistvas pluusis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
US model Kendall Jenner presents a creation for Christian Dior during the 2016-2017 fall/winter ready-to-wear collection fashion show on March 4, 2016 in Paris.AFP PHOTO / FRANCOIS GUILLOT
US model Kendall Jenner presents a creation for Christian Dior during the 2016-2017 fall/winter ready-to-wear collection fashion show on March 4, 2016 in Paris.AFP PHOTO / FRANCOIS GUILLOT Foto: FRANCOIS GUILLOT/AFP

Staarmodell ja tõsielukaunitar Kendall Jenner on juba ammu välja kuulutanud, et rinnad peavad saama nautida vabadust ning nende hoidjad on üleliigsed. Supervormis kaunitar näitab seda meeleldi ka avalikult, patseerides linnaskäikudel läbipaistvates rõivastes.

Kardashianite klanni noor modellist liige väisas nädalavahetusel, 21.jaanuaril Pariisi tänavaid, kandes läbipaistvat toppi, mis paljastas modelli supervormi.

Pariisi restorani L'Avenue'd koos sõpradega külastanud ja moenädalal üles astunud Kendall otsustas seekord rindade peale moekad tähekesed kleepida. Et talvise ilma eest soojas püsida, viskas staar õhukesele pluusile karvaste käistega teksajaki peale.

Vaata pilte ja võta eeskuju siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles