«Laulud tähtedega» galerii: Ingrid Tähismaa ja Pearu Pauluse proov

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Laulud tähtedega" proovis: Ingrid Tähismaa ja Pearu Paulus, 10.10.2008
"Laulud tähtedega" proovis: Ingrid Tähismaa ja Pearu Paulus, 10.10.2008 Foto: Photo Factory

Lähinädalatel astub Elu24.ee läbi saate «Laulud tähtedega» proovidest ja teeb teile toimunust lühikokkuvõtte.




Külastasime täna meediaspets Ingrid Tähismaa (40) ja laulja Pearu Pauluse (40) prooviruumi, kus õpetaja Maikeni juhendamisel harjutati üht paljude staaride poolt armastatud laulu.

Ingridi sõnul on Pearu laulupartnerina musikaalne ja hästi nõudlik. «Vahel ajan teda närvi ka,» hõikas Pearu naerdes vahele.

«Eks ta tahab vahel liiga palju. Ma ei suuda kõike meeles pidada, aga õpin,» sõnas Ingrid ja lisas, et Pearu on talle suureks abiks ja toeks.

Kuidas Pearu oma laulupartnerit hindab? «Paremat ei antud! See oli nali. Tegelikul on mul on Ingridiga vedanud. Ta on kohusetundlik ja enda vastu väga nõudlik,» jutustas laulja.

Konkurendiks peavad Paulus ja Tähismaa kõiki saates osalejaid. «Eks kõigil on omad head ja vead,» arvas Ingrid ning Pearu lisas, et kõik oleneb ka konkreetsest esitusest.

«Kui ka selles saates kõik õnnestub, siis läheb meil aina paremini. Me läheme nii kaugele kui annab minna,» nentis Paulus.

«Oluline ongi see, et tuleb leida õige laul ja osata võita kuulajate südameid,» teadis ta.

Mis võiks olla paari suurim trump? Pearu ja Ingrid vaatavad teineteisele otsa ja mõtlevad. «No tegelikult on meil üks maitse, valime sarnased lood,» arvas Indrid.

«Ei vaidle vastu,» nõustus ka Pearu. «Sarnane tunnetus on meil küll. Mulle tundub ka, et meil ei ole Achilleuse kanda. Ma pole veel avastanud sellist asja, millega me ei võiks hakkama saada.»

Ingridi ja Pearu kelmikat duetti kuula ja vaata juba sel pühapäeval kell 19.25 TV3-st.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles