Nõia-Intsule tõttas appi Uljas-Mait

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõia-Intsule tõttas appi Uljas-Mait
Nõia-Intsule tõttas appi Uljas-Mait Foto: Elu24

Juba eelmisel aastal levisid kuuldused, et meie kallil rahvakangelasel Nõia-Intsul napib elus õnne. Nüüdseks on teada, et vaesel mehikesel pole tänu oma kuulsusele kerge isegi tööd ega naist leida.

Õnneks leidub häid inimesi, kes appi tõttavad. Üks sellistest julgetest meestest on Uljas Mait, kes andis äsja välja DVD oma julgustükkidega ning annetab iga müüdud plaadi eest 1 krooni (0,064 eur) Nõia-Intsule.

Et Nõia-Intsu fännidel ja niisama kurvale saatusele kaasaelajatel DVD-d lihtsam leida oleks, kannab üllitis pealkirja Nõia Intsu sõber Mait.

 

Elu24 uuris ka Maidult endalt, miks otsustas ta osa tulust just Nõia-Intsule annetada.

«Tahtsin lihtsalt midagi lõbusat teha, samuti jälgides meediat tundus tema just see õige abivajaja olevat,» jutustas lõbus mees.

 

Uurisime Maidult ka, et kui palju ta ise oma trikkide tegemist nautis, 10-palli süsteemis?

«Arvestades, et mõned olid ikka suht rõvedad, siis kaheksa, aga üldkokkuvõttes üheksa,» naerab noormees, kes muide ühe trikina sõi praetud kurgumandleid.

Oma lemmiktembuks peab Uljas-Mait hoopiski oksa saagimist - loomulikult istus ta samal ajal ise selle oksa peal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles