"Politseiauto Pelle"

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike vapper politseiauto Pelle maadleb paharettidega.
Väike vapper politseiauto Pelle maadleb paharettidega. Foto: Internet

8., 10., 15. ja 17. märtsil kella 18 ning 13. ja 20. märtsil kella 16 saab Männimäe külalistemaja kinosaalis vaadata perefilmi "Politseiauto Pelle".

Väikest Järvekandi linna tabab võimas torm. Kaabel, mis toidab linnakest elektriga, saab tormis vigastada. Tubli politseiauto Pelle võtab vastutuse enda peale ja tõmbab uue kaabli ümber mägede, et linn saaks taas taas valgust ja soojust.

Just siis, kui töö saab tehtud, juhtub Pellega "õnnetus". Ta tagurdab elektrikaablisse ja saab tugeva elektrilöögi. Juhtub väike ime. Pelle ärkab ja temast on saanud elektriauto! Olles laetud uue energiaga, asub Pelle võitlusesse kahe kahtlase tüübiga - vendade Mägeritega, kes saabuvad väikesesse Norra linna kurjade mõtetega.

Vendade hämar plaan on lihtne: varastada kogu joogivesi ja panna see pudelitesse. Seejärel müüa see aga elanikele maha kõrge hinnaga kogu kuuma suve vältel. Koos oma sõbra, Saarmas Lottie`ga, saab Pelle kurikaelade plaanide jälile ja peale pikka ning rasket võitlust, saavad sõbrad võidu paharettide üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles