Dub Fx toob endaga kevade

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dub Fx.
Dub Fx. Foto: http://www.viesency.eu

Mullu septembris Rock Cafes täismajale kontserdi andnud Dub Fx (Austria) esineb märtsis taas Eesti publikule: 18. märtsil Tallinnas klubis Rock Cafe, soojendajateks TMF ja WST, Cuba ja Zoo, ning 19. märtsil Tartus Vanemuise kontserdimajas, kus külalise jaoks kütavad kuulajaid üles Mc Lord vs Udutuuker.

Dub Fxi näol on tegemist artistiga, kes tuuritab mööda Euroopat ja annab kontserte igasuguste muusikaliste instrumentideta, kasutades vaid oma häält.

Dub Fx on sündinud Melbourne'is austraallasest isa ja itaallasest ema peres, laulmisega hakkas ta tegelema 14aastaselt.

TMF - MC Lord (tuntud ka bändist Öökülm) ja Napoleon ning DJ DeCore - on küll maalt, kuid mitte hobuse, vaid mahlaste biitide ja teravate riimidega. TMF segab humoorikat ja teravat emakeelset räppi valdavalt elektrooniliste helidega.

WST, Cuba & Zoo on beatbox'i guru Tartust, kes on endale nime teinud nii väljaspool Eestit kui kohalikel "Beatbox Battelitel". Öökülma ja TMFi riimimeister Lord riimib uut ja vana kõigele heale, mida DJ Udutuukri plaadikohvrist leida on. Stiililiselt mitte liigitatav ja alati uus set laseb kõlada ka live-instrumendil!

Tartu kontserdi ametlik afterparty koht on Genklubi, mis täitub viimaseks talveööks Eesti hiphopi paremiku ja beatbox'i ning breigigurude gurmaansõuga, mis kostitab publikut teravate riimide ja kevade saabumist tõotava atmosfääriga.

Dub Fxi Tartu kontsert on vanusepiiranguta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles