Dub Fx soojendavad TMF ja WST, Cuba ja Zoo ning MC Lord vs Udutuuker

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dub Fx
Dub Fx Foto: Rock Cafe

Dub Fx (AUS) annab märtsis Eesti publikule kaks kontserti. Esinemised leiavad aset 18. märtsil Tallinnas klubis Rock Cafe, kus soojendajateks on TMF ja WST, Cuba ja Zoo ning 19. märtsil Tartus Vanemuise kontserdimajas, kus tuge pakkumas Mc Lord vs Udutuuker.

 

Dub Fx'i näol on tegemist artistiga, kes tuuritab mööda Euroopat ja annab kontserte ilma igasuguste muusikaliste instrumentideta ning kasutades vaid oma häält. Dub Fx on sündinud Melbourne'is austraallasest isa ja itaallasest ema peres, laulmisega hakkas ta tegelema 14aastaselt.

TMF on maalt kuid mitte hobuse, vaid mahlaste biitide ja teravate riimidega - MC Lord (Öökülm), Napoleon, ja DJ DeCore. TMF segab humoorikat ja teravat emakeelset räppi valdavalt elektrooniliste helidega. WST, Cuba & Zoo on beatboxi kru Tartust, kes on endale nime teinud nii väljaspool Eestit kui ka kohalikel Beatbox Battelitel. Öökülma ja TMF 'i riimimeister Lord riimib uut ja vana kõigele heale, mida DJ Udutuukri plaadikohvrist leida on. Stiililiselt mitte liigitatav ja alati uus set laseb kõlada ka live-instrumendil!

Tartu kontserdi ametlikuks afterparty kohaks saab Genklubi, mis täitub viimaseks talveööks Eesti hip-hopi paremiku ja beatboxi ning breigigurude gurmaanshowga, varustades publiku teravate riimide ja atmosfääriga ning tuues endaga uue kevade.

Piletid Dub Fx'i kontserditele hinnaga alates 20 eurost on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti ning internetis www.piletilevi.ee. Tartu kontsert on ainsana vanusepiiranguta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles