Sulo tahab saada suure laeva kapteniks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lembelaulik Sulo jõi ära 10 Vana Tallinna shoti rekordilise 15 sekundiga.
Lembelaulik Sulo jõi ära 10 Vana Tallinna shoti rekordilise 15 sekundiga. Foto: Taavi Kottise

Lembelaulik Sulo Tintse (30) peas küpseb tasahilju plaan kõik maine, nii päevatöö kui ka õhtused esinemised kuu peale saata ja minna Mereakadeemiasse kõrgharidust omandama, kirjutab Kroonika.

Sulo Tintse, kes lisaks laulmisele töötab vendade firmades müügijuhina, on varem õppinud väikelaeva kipperiks ja madruseks. Akadeemiasse astumiseks peaks ta suvel katsed läbima. «Kooli lõpetades võin juhtida tüürimehena suuri laevu. Elame, näeme. Aga unistus saada ühel päeval suure laeva kapteniks on mul küll.»
 
Kui Sulo sisse saab, tuleb tal omandada kuival maal neli aastat teooriat, seejärel on praktika. Seega võib Sulost suure laeva kapten saada alles viie-kuue aasta pärast – aga ka siis on Sulo veel noor triksis-traksis mees, kel aeg kannapööreteks karjääris veel igati sobilik.
 
Samas tunnistab Sulo, et viimasel ajal on tal käed-jalad tööd täis – järjest enam on teda hakatud taas erapidudele esinema kutsuma. Oma aja tähelepanust nõuab ka Tintsede pere uusim liige, Siberi husky tõugu koerabeebi Githa. «Ta on meil väga sõbralik ja sõnakuulelik ning püüab hiiri sama hästi nagu kass Bethy,» kiidab Sulo lõbusalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles