George ja Amal Clooney ootavad kaksikuid?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George ja Amal Clooney Cannes´is punasel vaibal
George ja Amal Clooney Cannes´is punasel vaibal Foto: SCANPIX

Rasedusuudised koguvad aina rohkem hoogu! Väidetavalt ootab kuulus näitleja George Clooney oma abikaasaga siia ilma kaksikuid.

Kui mõni aeg tagasi ilmus George Clooney kaunis kaasa Amal seltskonda lohvakamas kleidis, lahvatasid meedias spekulatsioonid paari lapseootusest. Nüüd väidetakse lausa, et staarid ootavad siia ilma kaksikuid.

Väljaanne In Touch teatas, et Amal Clooney on jäänud kaksikute ootele ning siia maailma on teel poiss ja tüdruk.

«Omal ootab kaksikuid: poissi ja tüdrukut,» kostis advokaadile lähedalolev allikas. «Kui George ja Amal said teada, et tulemas on kaksikud, olid nad üllatunud, aga ka natukene hirmunud, sest mõlemad on öelnud, et ühest lapsest piisab. Siiski tegid uudised poisist ja tüdrukust neid mõlemaid väga õnnelikuks. Nad tunnevad nagu see oleks pere peavõit.»

George ja Amal Clooney Cannes´is punasel vaibal / Scanpix
George ja Amal Clooney Cannes´is punasel vaibal / Scanpix Foto: SCANPIX

Isegi George, kes varem väitis, et ta ei soovi lapsi, on nüüd õhinal ja ootab pisiperet väga. Staar pidi Amali eest hästi hoolitsema, kõhukesega juttu puhuma ning nalja saama nimede peale mõeldes.

Paar hakkas proovima last saama juba eelmise aasta suvest ning neil oli vaja ka arstide abi, mis osutus lõpuks edukaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles