Ootamatu üllatustrio: Liis, Laura ja Lenna ühendavad jõud ühiseks numbriks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cirque le Privé pidu, kus Liis Lemsalu ja Samsung täitsid kahe noore unistused
Cirque le Privé pidu, kus Liis Lemsalu ja Samsung täitsid kahe noore unistused Foto: Andrei Ozdoba

Eesti naislauljate tippkolmiku - Laura, Lenna ja Liis Lemsalu etteaste Eesti Muusikaauhindadel lubab tulla üllatusterohke.

Show peaprodutsent Magnus Müürsepa sõnul tuuakse sellesse numbrisse kokku erinevad stiilid ja lauljataride omanäolisus läbi tagasivaate nende endi edukale muusika-aastale.

«Kolme artisti kokkupõimitud lugu oleme tahtnud teha juba aastaid, küll aga pole olnud seda õiget aega, õigeid lugusid ja piisavalt palju kontrasti. Nüüd saame luua kolmele staarile väga võimsa ja väljapaistva show,» ütles Magnus Müürsepp.

Lenna Kuurmaa / Promo
Lenna Kuurmaa / Promo Foto: promo

Tööpealkirjaga «LLL» ühisnumbri detaile avalikustamata, ei jää peaprodutsendi sõnul tulemata ka üllatuslik lõpplahendus.

Laura Põldvere
Laura Põldvere Foto: Erlend Štaub

Lisaks nimetatutele esinevad Eesti Muusikaauhindadel ka Metsakutsu, NOËP, I Wear* Experiment, Karl-Erik Taukar, Mick Pedaja ning Estonian Voices koos Kadri Voorannaga. Kõik artistid esinevad galal ainult selleks õhtuks loodavate erilahendustega.

Eesti muusikaaasta suurimad tunnustused jagatakse kätte Nordea Kontserdimajas 26. jaanuaril. Õhtut juhtivad Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar. Otseülekande tseremooniast teeb TV3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles