Video ja pildid! Pagarisaatest lahkus ootamatult lausa kaks osalejat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Naised on ainsa saatesse «Eesti parim pagar» jäänud meespagari vastu võitlusesse asunud. Saatest lahkus kaks osalejat.

«Eesti parima pagari» kuues episood inspireeris kõiki magusasõpru peolauda katma, sest kavas oli pidusai. Tervislikud, magusad ja rikkalikud täidised panid iga saiasõbra suu vett jooksma. Saates ainsa meesterahvana toimetav Ain hakkab aga naistele jalgu jääma ja viimased ei mõista, miks mees veel saates on. Pinged kasvavad, sest väikenegi libastumine võib tähendada saatest lahkumist.

Foto: TV3

Elene ebaõnn martsipaniga toob palju pisaraid kaasa ja pagar tunneb, et tema tund on tulnud. Ülemäära hästi ei lähe ka Epp-Leenul, kelle Kadrioru luik ehk kohupiimatasku on jämeda kaelaga ülisuur elukas, kes pigem meenutab viikingilaeva pagari enda arvates. Saatest tuleb sel korral lahkuda lausa kahel kodupagaril - Elene ja Epp-Leen. Teistel pinnuks silmas Ain pälvib žüriilt kiidusõnu. Päeva parima tiitli saab endale sel korral Terhi.

Foto: TV3

«Eesti parim pagar» tiitli nimel on saatesse jäänud võistlema veel viis osalejat: Ain, Irma, Anneli, Liilia ja Terhi. Kellest saab parim pagar aastal 2017?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles