Peeter Oja hoiab «Leto svetist» küünte ja hammastega kinni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärapanija
Ärapanija Foto: Kanal 2

Pühapäevases Kanal 2 huumorisaates «Ärapanija» lahkasid Mart Juur ja Peeter Oja kirglikult Eurovisiooni teemat.

Oja meenutas, et ta on ka ise Eurovisioonil käinud...

«Loomulikult mitte ainult käinud seal, vaid meid ka häbistanud seal. Jäägem faktiliselt korrektseks,» täpsustas Juur.

«Võib öelda, et meil läks hästi. Olid muidugi väiksed puudused, aga kokkuvõttes läks meil edukalt,» arvas Oja.

Eesti Laul on valinud Eurovisioonile oma tänavuse esindaja, kelleks on Getter Jaani looga «Rockefeller Street».

Oja ründas Juurt tsitaadiga Elu24st: «Laupäeval Eesti Laul 2011 finaali võitnud Getter Jaani «Rockefeller Street» on hääletatud ühes suuremas Eurovisiooni fännide foorumis esimeseks.»

«Noh, juba on ta võitnud. Nagu ma aru saan, polegi Getter Jaanil vaja sõita Eurovisioonile,» tegi Oja loogilise järelduse. «Praegu on süsteem selline, et Getter Jaani kuhugi ei sõida, Purga läheb Düsseldorfi ja siis toob ära selle junni. Või mis antakse, raha ja medali.»

«Mis puutub «Leto sveti» esinemisse Belgradis 2008. aastal, siis ma pean ütlema tõesti, et tagantjärele tuleb lausa pisar silma, milline õilis tunne... Sina ära itsita! Meil oli 52 000 häält,» rõhutas Oja Juurele, kes imestas, kui suureks võib inimese ego paisuda.

«Mul on kahju, sest ajal, kui näiteks Hannes Võrno on avalikult vabandanud Eesti rahva ees selle õnnetu «Leto sveti» pärast, hoiab Peeter Oja sellest küünte ja hammastega kinni,» nentis Juur.

«See on ainuke asi, millest veel kinni hoida,» pani Oja arutelule punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles