Eesti Muusikaauhinnad 2017 gala esinejate rida täienes veelgi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna Kuurmaa
Lenna Kuurmaa Foto: promo

Laura, Lenna ja Estonian Voices täiendavad tänavuse Eesti Muusikaauhindade gala esinejate rida. Lisaks nimetatutele astuvad Eesti muusika suurimal auhinnatseremoonial üles Liis Lemsalu, Karl-Erik Taukar, Metsakutsu, NOEP, I Wear* Experience ja Mick Pedaja.

Eesti Muusikaauhinnad 2017 jagatakse kätte 26. jaanuaril Nordea Kontserdimajas. Õhtut juhivad Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar.

Estonian Voices-i ühe laulja Kadri Vooranna jaoks oli 2016-s välismaailma muusikas märgilise tähendusega Bob Dylani Nobeli preemia. "See tõstis esile sõna/muusika mõju inimkonnale, inimesele, seega otsustele! Sain sellest sündmusest kindlasti inspiratsiooni ja lootusetunnet, usku inimesse," sõnas Kadri Voorand. "2016 oli mulle üsna hullumeelne, ja nii mulle meeldib," jätkas laulja - "vabariigi iseseisvuspäeva kontserdi pearoll, Kadri Voorand Quartet album "Armupurjus", tohutult palju esinemisi nii siin kui välismaal väga heade kooslustega - selliseks kujunes läinud aasta," ütles Kadri Voorand.

Estonian Voices 
Estonian Voices Foto: promo

Lennale jäi eelmisest muusikaastast enim silma väga moodi läinud vokaali moonutamine, kõiksugu huvitavate efektidega, erilise tämbriga ja üleüldse teistmoodi laulmine. "2016 oli minu jaoks ka selline taasärkamine, kus uued projektid said käima lükatud ning aasta lõppes töise ja loominguliselt aktiivse meeleoluga. Selle sama tundega on uuel aastal hea jätkata," lisas laulja.

Lenna
Lenna Foto: Jõulujazz

Laura jaoks oli aasta kirev ja igatpidi proovilepanev. "Ühel hetkel olin LED-kleidiga Eesti Laulu laval teisele kohale jõudnud ning teisel hetkel näosaates Jassi Zahharovi ja Scatmanina," ütles Laura. "Marju Kuudi muusika tuur, näosaade ja Eesti Laul olidki eelmise aasta põnevaimad hetked," lisas laulja.

Su nägu kõlab tuttavalt finaal, Laura Põldvere
Su nägu kõlab tuttavalt finaal, Laura Põldvere Foto: Erlend Štaub

Otseülekande auhindade kättejagamisest teeb TV3. Eesti Fonogrammitootjate Ühingu korraldatava gala käivitab Jägermeister, paneb kõlama Deezer. Toetavad Eesti Autorite Ühing, Eesti Esitajate Liit ja Hasartmängumaksu Nõukogu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles