Fotod: Siret Kotka ja Martin Repinski käisid perega suusatamas ja peavad pulmaplaane

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siret Kotka ja Martin Repinski käisid perega suusatamas
Siret Kotka ja Martin Repinski käisid perega suusatamas Foto: Facebook/ Siret Kotka

«Martin viis meid õppima mäesuutamist. Nüüd on Eestis kolm suusatajat rohkem,» kirjutab Keskerakonna poliitik Siret Kotka piltide juurde, kus tema, Martin Repinski ja kaks poissi mäesuusatamist viljelevad. Elu24 uuris lähemalt, kuidas suusatamine möödus ja kas armunutel riigikogu liikmetel plaan ka varsti abielluda.

«Käisime koos Martini poja ja minu vennapojaga Lätis Cēsises suusatamas. See oli meil esimene kord,» rääkis Siret Kotka Elu24-le, et kuna lapsed on väiksed, siis nemad kasutasid ka instruktori abi.

Suusatamisest jäi Siretil nii meeldiv kogemus, et mäele minnakse kindlasti veel tagasi. «Poistele ja mulle endale ka väga meeldis. Martin on ise käinud palju suusatamas,» rääkis Kotka, et Repinski on suusatanud nii Austria kui Itaalia mägede nõlvadel ning seekord otsustati koos Lätti minna.

Lisaks koos talvemõnude nautimisele teeb paar ka pulmaplaane ning on kihlunud. «Võin öelda, et abiellume suvel,» jättis Kotka kihluse hetke ja pulmade täpse aja veel saladuseks.

Õnne ja jaksu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles